Sadhana Boejhawan Mangroo

Almere / Dronten (6)

Ik ben 29 jaar, woon in Almere en sta op plek 6 op de kandidatenlijst van GroenLinks Flevoland voor de Provinciale Staten Verkiezingen. Ik ben van huis uit historicus, maar in het dagelijks leven ben ik werkzaam als functioneel applicatiebeheerder. Daarnaast ben ik algemeen bestuurslid van de Groenlinks afdeling in Almere.

Van 2015 tot 2017 heb ik in Suriname gewoond en gewerkt. Het vertoeven in een andere omgeving heeft mij bewuster gemaakt van het belang van de natuur, het milieu en de fysieke leefomgeving. Geinspireerd door mijn verblijf in ben ik pas echt gaan beseffen hoe belangrijk deze groene thema’s zijn en hoe belangrijk het wel niet is om onze stem te laten . Klinkt wellicht cliché, maar het is wel zo.

Als inwoner van de provincie Flevoland heb ik ook mijn mening over de ontwikkeling en inrichting van de onze mooie provincie. Van de Oostvaardersplassen tot aan luchthaven Lelystad, van een gezonde leefomgeving tot aan het verkleinen van sociaaleconomische verschillen; het zijn vraagstukken die vragen om de nodige aandacht. Het zijn vraagstukken waarbij het extra van belang is dat de standpunten van GroenLinks worden gehoord en meegenomen worden in de besluitvorming.