Nieuws

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel

Beste leden,

GroenLinks Flevoland wenst jullie allemaal een heel goed 2018. Om het jaar samen goed te starten nodigen wij jullie van harte uit voor onze nieuwjaarswandeling.

Lees verder

Demonstratie tegen laagvliegroute vliegveld Lelystad

Honderden mensen waren op zaterdag 11 november naar Lelystad gekomen om te demonstreren tegen de uitbreiding van het vliegveld en de bijbehorende laagvliegroutes. Groenlinks-Kamerlid Suzanne Kröger was één van de sprekers tijdens deze manifestatie. Met hard getoeter lieten de demonstranten weten dat de uitbreiding letterlijk afgeblazen moet worden. 

Lees verder

Energieagenda loopt, tot grote verbazing, opnieuw vertraging op

Tijdens de Statenvergadering van 8 november heeft Statenfractie GroenLinks opnieuw aandacht gevraagd voor de energietransitie. Weer heeft de Energieagenda vertraging opgelopen. Voor fractievoorzitter Simon Miske begint het zo langzamerhand een traditie te worden om hierover vragen te stellen.

Lees verder

Bezuiniging op landschapsbeheer voorkomen

Gedeputeerde Staten stelde voor om het budget voor landschapsbeheer te verlagen. GroenLinks vindt het onwenselijk als hierop wordt bezuinigd en diende een motie in. Daarmee is gelukkig de bezuiniging in 2018 van de baan en wordt mogelijk het budget in de jaren erna zelfs verhoogd.

 

Lees verder

Provinciale ledenvergadering

Op vrijdagavond 8 december 2017 komt een lid van het Partijbestuur langs op de provinciale ledenvergadering van GroenLinks Flevoland in theater en cultureel centrum de Glasbak in Almere. De aanvangstijd is 20:00 uur. Daarna vertellen de kandidaten van verschillende afdelingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in korte presentaties wie ze zijn en waar ze voor staan. We sluiten de avond af met een borrel. Dus kom ook naar deze gezellige en informatieve avond.

Pagina's