Nieuws

GroenLinks strijdt voor behoud boerenlandvogels in Flevoland

Het gaat slecht met de weide- en akkervogels in Flevoland. Hun aantal is sinds 1990 met ruim 50% afgenomen.  De vooruitzichten voor de boerenlandvogels zijn ronduit somber. Onder andere de tureluur, de grutto, de kievit en de scholekster dreigen binnen 10 jaar totaal uit het Flevolandse landschap te verdwijnen. Om dit te voorkomen wil GroenLinks Flevoland een actieplan om de prachtige boerenlandvogels voor Flevoland te behouden.

Lees verder

GroenLinks Flevoland zoekt ambitieuze Gedeputeerden

Wij hopen op een mooie verkiezingsuitslag op 20 maart 2019. GroenLinks Flevoland wil graag meedoen in een nieuw college en bestuursverantwoordelijkheid gaan dragen in de provincie.
Wij zijn op zoek naar kandidaat-gedeputeerden, die zich in willen zetten om onze ambitieuze groene en sociale idealen te verwezenlijken in Flevoland.
Geïnteresseerd?

 

Lees verder

Verkiezingsprogramma GroenLinks Flevoland: voor verandering!

Als jongste provincie van Nederland heeft Flevoland heel veel moois te bieden. De centraalgelegen provincie heeft nieuwe steden als Almere en Lelystad en het historische eiland Urk. Vooral de natuurgebieden zijn heel bijzonder. De Oostvaardersplassen en Horsterwold hebben unieke en rijke flora en fauna, terwijl Oostelijk en Zuidelijk Flevoland en de Noordoostpolder elk seizoen weer zorgen voor verse streekproducten.

Lees verder

Bas de Reus lijsttrekker GroenLinks Flevoland

Op de goed bezochte Algemene Ledenvergadering van GroenLinks Flevoland is 30 november het Verkiezingsprogramma en de Kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen 2019 vastgesteld. Bas de Reus is door de leden gekozen als lijsttrekker. GroenLinks presenteert een sterk vernieuwde lijst met kandidaten die werkzaam zijn in heel uiteenlopende sectoren. De partij verwacht fors te groeien bij de verkiezingen in maart volgend jaar.

Lees verder

Kandidatenlijst PS verkiezingen maart 2019

Kandidaten 1 t/m 7; Van links naar rechts: Iris Brouwer, Sadhana Boejhawan-Mangroo, Steven Vrouwenvelder, Bas de Reus, Martin Minnema, Corina Straatsma, Hicham Ismaili Alaoui

1    Bas de Reus, Lelystad
2    Corina Straatsma, Almere
3    Steven Vrouwenvelder, Almere
4    Hicham Ismaili Alaoui, Lelystad
5    Iris Brouwer, Lelystad
6    Sadhana Boejhawan Mangroo, Almere
7    Martin Minnema, Almere
 

Lees verder

Pagina's