Ik ben een bestuurder en netwerker met een brede ervaring in het publieke domein. Ik inspireer graag mensen om resultaten te boeken die er toe doen. De rode draad in mijn werk is het beschermen van wat kwetsbaar is.

Eerst op het gebied van sociale zekerheid bij de Sociale Verzekeringsbank en daarna voor de bescherming van de leefomgeving bij de Omgevingsdiensten in Twente en de Regio Arnhem. Ik ben nieuwsgierig naar andere talen en culturen. Ik studeerde Turkse Taal en Letterkunde en werkte vele jaren als diplomaat op de Nederlandse ambassades in Marokko en Turkije.

Na mijn terugkeer uit het buitenland in 2009 ben ik lid geworden van GroenLinks en niet lang daarna ben ik door de bezieling en vriendschap van de actieve politici van GroenLinks Deventer de lokale politiek ingezogen. 

Wat is het dat mij zo aantrekt in GroenLinks? Het met gelijkgestemden werken aan oplossingen voor de maatschappelijke dilemma’s in de samenleving ervaar ik als een verrijking van mijn leven. Ik kan me af en toe flink zorgen maken om de sociale en groene toekomst in Nederland en draag graag mijn steentje bij aan een betere wereld. 

Van droom naar daad – ook in Flevolandl!

We dromen allemaal van een betere toekomst. Als politicus probeer je deze dromen te vertalen naar een concrete visie. Daarna is het zaak om de visie om te zetten in daadwerkelijke uitvoering van de plannen. Ik ben dus een pragmaticus met een ideaal. Een dromer met een plan. Ik geloof in een wereld waarin de groei van het welzijn en de bescherming van alles wat kwetsbaar is, hand in hand gaan. Dit geldt ook voor de mooie Provincie Flevoland. Met de thema’s milieu, duurzaamheid en circulaire economie in mijn portefeuille kan GroenLinks het verschil gaan maken voor de generaties mens en dier na ons.

Voor meer informatie en portefeuille:  Gedeputeerde Staten Flevoland

45C6CEA1-21FF-45AD-9E6B-855F232F238E.jpeg