“ Samen kunnen wij Flevoland groener en socialer maken! ”

Mijn naam is Sadhana Boejhawan-Mangroo en ik woon sinds mijn tiende levensjaar in Flevoland. Na het afronden van de opleiding Publieksgeschiedenis (MA) aan de UvA rolde ik het vakgebied informatiemanagement in.

Van 2015 tot 2017 heb ik de polder tijdelijk ingeruild voor een avontuur in Suriname. Het vertoeven in een andere omgeving heeft mij bewuster gemaakt van het belang van de natuur, het milieu en de fysieke leefomgeving. Geïnspireerd door mijn verblijf in Suriname ben ik pas echt gaan beseffen hoe belangrijk deze groene thema’s zijn en hoe belangrijk het is om onze stem te laten gelden. Ik ben dan ook na terugkomst in Nederland meteen lid geworden van GroenLinks en ben kort daarna aan de slag gegaan als algemeen bestuurslid van de Groenlinks afdeling in Almere.

Door als burgerlid aan de slag te mogen gaan kan ik actief een bijdrage leveren in de provinciale politiek. Van luchthaven Lelystad tot een gezonde leefomgeving, van het verkleinen van sociaaleconomische verschillen tot aan het verduurzamen van de provincie; het zijn vraagstukken die vragen om de nodige aandacht. Het zijn vraagstukken waarbij het van belang is dat de standpunten van GroenLinks worden gehoord en zoveel mogelijk worden meegenomen in de besluitvorming.

  • Aantrekkelijk Flevoland (Cultuur, Erfgoed, Toerisme)
  • Krachtige samenleving (Sport, Onderwijs, Zorg)